Brocante meisjesbed

Een brocante meisjesbed kan een echte blikvanger zijn in een meisjeskamer. Vooral voor prinsessen en dromerige tieners is een brocante meisjesbed een perfecte keus. Ze geven hun slaapkamer een romantische, warme sfeer.

Brocante meisjesbedHout of ijzer
Een ijzeren brocante meisjesbed heeft vaak spijltjes aan hoofd- en voeteneind, of krullen en romantische bloemen. Soms staan ze op kleine wieltjes. Mooie exemplaren vind je bij Het Inboedelhuis, zij hebben een grote collectie brocante meubels die ze zelfs voor je in de gewenste kleur schilderen.  Vroeger & Toen geeft oude Franse spijlenbedden moderne afmetingen, met prachtig resultaat. Houten brocante meisjesbedden zijn er ook, bijvoorbeeld met knoppen op de hoeken. Silo6 en Santekroam hebben ze in de collectie. Echte prinsessen op de erwt willen een hemelbed met gordijntjes die open en dicht kunnen.

Beddengoed
Een brocante meisjesbed vraagt om romantisch beddengoed. Denk aan ruches, roze en rozen. Zoek een sprei of quilt met ruches, een dekbedovertrek met bloemen erop (of juist stoere ruiten) en leg er veel zachte kussens op om in weg te zakken en om mee te knuffelen. RoomSeven en PiPstudio bieden heel veel keus. Een klamboe in een bijpassende kleur is niet alleen praktisch maar past er ook heel mooi bij.

Nachtkastje
Zoek bij Neef Louis naar oude nachtkastjes in een stoere, industriële stijl. Of ga naar Nostalgrietje als je op zoek bent naar een romantisch, landelijk exemplaar. Maar een nachtkastje hoeft niet per se een echt nachtkastje te zijn. Denk ook aan een laag, oud tafeltje, een leuke stoel, een krukje of een houten blok.

Weblinks
www.vroegerentoen.nl
www.silo6.nl
www.santekroam.nl
www.roomseven.com
www.pipstudio.com
www.neeflouis.nl
www.nostalgrietje.nl


Geef een reactie