Brocante hemelbed

Misschien heb je geluk en kom je in een antiekwinkel of op een brocantemarkt een oud hemelbed tegen dat het pronkstuk van je slaapkamer wordt. Maar er zijn ook nieuwe hemelbedden met een brocante gevoel, die het goed doen in een landelijke slaapkamer. Als je echt handig bent kun je zelf een ombouw voor een hemelbed maken. Hoe je dat doet en waar je brocante hemelbedden vindt lees je hier.

Brocante hemelbedBrocante hemelbedden op internet
Een romantisch, landelijk of koloniaal hemelbed. Je vindt ze alle drie bij Maisons Du Monde. De Wakkere Jongens verkopen antieke hemelbedden in de stijl van duizend-en-één-nacht. Daarmee geef je een oosterse tint aan je slaapkamer. Kijk ook bij Het Inboedelhuis, tussen hun grote assortiment meubels vind je vast wat je zoekt. Ga voor een wisselend aanbod aan brocante en antieke hemelbedden naar Marktplaats. Daar vind je vast een bed dat na een schilderbeurt in je landelijke slaapkamer past.

Nieuwe romantiek
Een klassiek hemelbed in een nieuw jasje, dat is het bed uit de Edland meubelserie van Ikea. Voor een intiem winterbeeld kun je over het hoge frame nog mooie lappen stof draperen. Warme spreien en zachte kussens zorgen ervoor dat je heerlijk kunt wegdromen. Naast het hemelbed bestaat de meubelserie uit linnenkasten met paneeldeuren en nachtkastjes op sierlijke poten.

Voor de echte klussers onder ons
Kun je goed klussen? Maak dan zelf een ombouw voor een brocante hemelbed. Op de website van Praxis kun je een stappenplan downloaden voor een sober maar romantisch hemelbed. Er zit een duidelijk overzicht van het benodigde materiaal bij. De hemel maak je van dunne vitrage of gordijnstof. Wil je geen nieuw bed kopen of maken, maar wel een hemelbed? Bevestig dan alleen een hemel boven je bed. Webwinkel De Mooiste Meubelen heeft hemels die geschikt zijn voor elk formaat bed.

Links websites:
www.maisonsdumonde.nl
www.dewakkerejongens.nl
www.marktplaats.nl
www.ikea.nl
www.praxis.nl
www.demooistemeubelen.nl


Een reactie op “Brocante hemelbed”

  1. […] Kies jij ervoor om toch een hemelbed te kopen in plaats van te maken? Je kunt ze op internet vinden in een oude brocante stijl of in het brocante in een nieuwe jasje. Waar je ze het beste aan kunt schaffen, lees je in het artikel Brocante hemelbed. […]

Geef een reactie