Brocante bedhoofd

Met een brocante bedhoofd verandert een doodgewoon bed in een chique slaapplek en een normale slaapkamer in een viersterrenhotelkamer. Moeilijk is het niet: je zet gewoon een brocante bedhoofd tussen muur en bed en je bent klaar.

Brocante bedhoofdBij Het Inboedelhuis hebben ze een enorme collectie complete bedden. Ze maken zelfs meubels op maat en in elke gewenste kleur. Neem contact met ze op voor de mogelijkheden. Houd je van een Franse romantische stijl, begin dan je zoektocht naar een brocante bedhoofd in de webshop van Blanc d’Ivoire waar onder meer het prachtige Agathe headboard deel van de collectie uitmaakt, met kleine ingekerfde roosjes in de kuif. Ook is hier een stijlvol zwart exemplaar, Edith, en verschillende gecapitonneerde versies. Allemaal mooi!

Hoofdbord bed

Timzowood heeft twee verschillende nieuw brocante bedhoofden in de collectie: een barokke versie met een krullende kuif in het midden en een romantische versie met roosjes, verkrijgbaar in eenpersoons- en tweepersoonsmaatje. Je zet ze gewoon tussen de muur en het hoofdeinde van je bed en je hele slaapkamer krijgt een nieuwe impuls. Verkrijgbaar in chic wit. Probeer ook de Peacock Collection en Meijer & Meijer.

Handig?

Als je handig bent met hamer en zaag, kijk dan bij ariadne at Home. Het blad geeft online een beschrijving van hoe je zelf een bedhoofd maakt van grenen vloerdelen. Het idee gaat vergezeld van een vorm waarin je de bovenkant kunt zagen maar je kunt er natuurlijk je eigen draai aan geven.


2 reacties op “Brocante bedhoofd”

 1. Dietha zegt:

  Goeden dag,

  Is het brocante bedbord nog te koop.
  Waar kunnen we het bekijken?
  En wat is de prijs?
  Graag hoor ik van u.

  Hartelijke groet,
  Dietha

 2. Redactie zegt:

  Beste Dietha, het hoofdbord is van Old Basics genaamd bedhoofd Isabelle 30003. De kosten zijn €499,-.
  Hier kun je het bord vinden: http://www.old-basics.nl/webwinkel/slaapkamer. Succes!
  Groet, redactie allesbrocante.nl

Geef een reactie